Un nou dosar pentru Cristian Popescu Piedone. Fostul primar al Sectorului 5 va ajunge în faţa instanţei

Cristian Popescu Piedone, aflat după gratii în urma condamnării din "Dosarul Colectiv", are din nou probleme în instanţă. Mai precis, fostul edil al Sectorului 5 al Capitalei nu şi-a achitat facturile către furnizorul de gaze.

14 nov. 2022, 09:14
Un nou dosar pentru Cristian Popescu Piedone. Fostul primar al Sectorului 5 va ajunge în faţa instanţei
Un nou dosar pentru Cristian Popescu Piedone. Fostul primar al Sectorului 5 are din nou probleme cu legea

Un nou dosar pentru Cristian Popescu Piedone. Fostul primar al Sectorului 5 va ajunge în fața judecătorilor într-un dosar în care reclamant este furnizorul de energie electrică. Conform portalului instanțelor de judecată, Cristian Popescu Piedone nu și-ar fi achitat facturile la gaze, așa că societatea comercială a fost nevoită să apeleze la autorități, anunţă SpyNews.

Citeşte şi: Fiul lui Piedone, mesaj tulburător pentru părinţii lui la ceas aniversar: „Să nu plângi, astăzi, mamă scumpă / Să nu plângi, astăzi, tată drag / Vremea aceasta de povară şi osândă va trece”

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, în luna mai, la patru ani de închisoare cu executare pentru infracțiunea de abuz în serviciu, în legătură cu autorizația emisă de Primăria Sectorului 4 pentru funcționarea Clubului Colectiv, unde 64 de persoane și-au pierdut viața într-un incendiu devastator pe 30 octombrie 2015. „Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept! Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?”, a scris fiul său, Vlad Popescu, pe Facebook.

Citeşte şi: Cum își alină Piedone singurătatea în pușcărie. Ascultă Irina Loghin și Fuego și scrie poezii: „Ne-au mai îndulcit amarul care ne istovește. Își topesc parte din viață și pentru noi, cei condamnați și renegați”

Recent, Cristian Popescu Piedone i-a atacat vehement pe politicienii care tergiversează organizarea alegerilor parţiale atât în Sectorul 5, cât şi în alte localităţi din ţară. „Ați plătit bani grei pe sondaje electorale și v-au speriat rezultatele lor! Da, ați supărat poporul! Și nu-l mai puteți împăca, pungașilor! Aud că sunt peste 50 de localități unde refuzați, cu de la voi putere, (că legea altceva spune!) să organizați alegerile, mă!!! Respectați legea, loazelor! Lăsați oamenii să decidă în comunitățile lor, amatorilor! Lăsați cetățenii să-și aleagă primarii pe care-i vor!”, a transmis Cristian Popescu Piedone.