Un nou dosar pentru Elena Udrea. ANAF o cheamă în instanţă pentru a o executa silit

Chiar cu o zi înainte de a fi capturată, Elena Udrea era citată, pe site-ul instanţelor de judecată, într-un dosar deschis de ANAF, în care Fiscul solicită executarea silită pentru o datorie mai veche, transmite România TV.

RomaniaTV.net
09 oct. 2018, 07:53
Un nou dosar pentru Elena Udrea. ANAF o cheamă în instanţă pentru a o executa silit

„UDREA ELENA GABRIELA, cu ultimul domiciliu în Bucureşti, este chemată în această instanţă, camera 301, în ziua de 05.11.2018, Completul C3 – civil şi executări, ora 09:00, in calitate de Intimată, în proces cu STATUL ROMÂN PRIN AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ în calitate de Petent, alte cereri privind executarea silită. În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi”, au anunţat magistraţii. Aşa că, dacă va fi adusă în ţară până luna viitoare, blonda va putea participa la proces, pentru a încerca să îşi apere averea la care pofteşte ANAF.

Citeşte şi:  Logodnicul Elenei Udrea: Eu şi fetiţa putem deveni o ţintă, presa scrie că au averi de milioane de euro. Elena nu e într-o stare bună

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, susţine că autorităţile din România nu au ataşat la dosarul trimis Interpol carnetul provizoriu de refugiat al acesteia, pe care un avocat îl va duce marţi şi care, în opinia lui, reprezintă un atu în instanţă.

Citeşte şi: Adevărul despre viaţa Elenei Udrea în Costa Rica a ieşit la iveală. Udrea şi Bica foloseau doar cash şi se mutau zilnic

Fostul ministru Elena Udrea și fosta șefă DIICOT Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni – decizie împotriva căreia au făcut deja recurs, potrivit avocatului Veronel Rădulescu. Cele două sunt încarcerate la penitenciarul de femei El Buen Pastor din San Jose. Potrivit informațiilor obținute de cotidianul local Diario Extra, Elena Udrea și Alina Bica plăteau doar în bani lichizi, evitând astfel cardurile bancare. Banii, scriu jurnaliștii din Costa Rica, i-ar fi primit de la un „presupus compatriot”.