Un nou job pentru Simona Halep? Mitică Dragomir spune că ar putea câștiga milioane de dolari

Simona Halep a părăsit România. Jurnaliștii de la Orange Sport au publicat un articol în care susțin că sportiva ar fi decis să se mute definitiv din România și ar fi optat pentru Emiratele Arabe Unite, mai exact Dubai, loc în care se și antrenează. Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susține că Halep a luat o decizie foarte bună și este de părere că fostul lider mondial ar putea avea acolo un job care să-i aducă milioane de dolari în conturi.

26 dec. 2023, 11:29
Un nou job pentru Simona Halep? Mitică Dragomir spune că ar putea câștiga milioane de dolari
Simona Halep, o nouă lovitură financiară în plin scandal de dopaj. A încasat 4 milioane de euro dintr-un foc!

Simona Halep și-a vândut vila de la Snagov și s-a mutat în Dubai. Așteaptă decizia de la TAS în de dopaj pentru care a fost suspendată.  Sportiva a declarat recent într-un interviu pentru Euronews că și dorește să revină în tenis și speră la o decizie pozitivă, altfel își va anunța retragerea.

Citește și: Simona Halep, acuzaţii şocante după ruptura de Patrick Mouratoglou. Adevărul despre dopaj: „Mi-a distrus cariera de 25 de ani!”

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susține că în cazul unei retrageri Simona Halep are șanse mari să facă milioane de dolari din sport chiar în Dubai.

”E tânără și are destui bani. Dacă ești patriot ce? Aici stai când e clima bună și te duci acolo din noiembrie până în martie să stea în Dubai. Lasă să zică lumea de ea. E o doamnă. Eu am cunoscut-o. Mai bine că s-a dus acolo, pentru că se mai liniștește și nu mai citește toate răutățile. Nou suntem poporul dracu.

E bine că a fugit de răutatea românilor, categoric. Eu o felicit. Bravo ei. Te duci unde e bine. Acolo își câștigă și bine. Poate să antreneze copiii miliardarilor și să facă bani. Eu dacă m-aș duce acolo și nu aș fi milionar în 2 ani să mă pună la zid.

Un miliardar ar da și 100.000 de euro pe an să joace tenis cu ea. Năstase a jucat tenis cu președintele Americii, cine nu ar fi vrut? Așa și cu Halep. Ea a fost pe primul loc în lume. Dacă ar avea un management bun în spate, Halep ar putea câștiga cel puțin 1 milion de euro pe an timp de 25-30 de ani de acum în colo.

Dacă m-aș duce acolo și aș avea bani pentru presă. Pun pariu că aș găsi 3 miliardari care să dea copiii la antrenament cu Halep pe cel puțin 1 milion de euro și aș face și eu 1 milion pe lângă ea”, a spus Mitică Dragomir, citat de Fanatik.ro.