Un nou jurat la „Dansez pentru tine”. Vezi cine va da note Nicoletei Luciu şi Biancăi Drăguşanu

Edi Stancu este cel mai nou membru al juriului "Dansez pentru tine". El vine alături de Wilmark, Beatrice Rancea, Mihai Petre pentru cea de-a 13-a ediţie a concursulu care începe vineri. O pleiadă de vedete intră în această toamnă în competiţia visurilor, alături de oameni obişnuiţi, care vor să schimbe ceva în viaţa celor dragi.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 15:24

Emisiunea „Dansez pentru tine” revine vineri, opt vedete fiind pregătite să se dueleze în paşi de dans şi să spargă ghinionul celui de-al 13-lea sezon.

În acest nou sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, pe Bianca Drăguşanu o sperie dansul în ploaie. Chiar dacă sunt unii care nu-i dau prea multe şanse, Bianca este convinsă că va face faţă cu brio probelor, ba mai mult, se vede câştigătoarea acestui sezon.

În ceea ce priveşte prima ediţie a emisiunii, Monica Davidescu şi partenerul său se concentrează pentru primul vals împreună, actriţa fiind optimistă că totul va ieşi cel puţin la fel de bine ca la repetiţii, mai ales pentru că îi vor sta alături cei dragi.

Pe de altă parte, Oana, fosta bebeluşă de la „Cârcotaşi” şi proprietară a unei şcoli de dans, spune că a urmărit acest concurs chiar înainte să facă parte şi ea din echipă şi crede că cel mai bun dintre toţi concurenţii-vedetă de până acum a fost Pepe.

Pe de altă parte, Nicoleta Luciu spune că în această competiţie nu se teme de nimic şi de nimeni.

Deşi până acum n-a prea avut treabă cu dansul, Daniel Max Dragomir, fost finalist de la „Vocea României”, vrea note maxime încă de la prima ediţie.

În noua ediţie a show-ului, Marian Drăgulescu va putea fi văzut şi în ringul de dans.

În acelaşi timp, Şerban Copot, „Hienă” de la Animal X, spune că „Inevitabilul se va produce”. „Am atât de multe emoţii încât îmi este greu să fac un top. Inevitabilul se va produce şi vom vedea cum se va termina întâlnirea cu ringul de dans”, spune Şerban, care are alături o parteneră de nădejde. „M-au impresionat timiditatea ei şi hotărârea de a câştiga. Munceşte foarte mult la repetiţii, iar povestea ei de viaţă este un exemplu pentru noi toţi”, mai spune el.

În schimb, Pavel Stratan spune că nu are nicio temere în noua ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine”.