Un nou mesaj dur al serialului „Las Fierbinţi”. Firicel nu-şi poate trimite băiatul la facultate VIDEO

Las Fierbinţi, serialul-fenomen al României, vine cu un nou mesaj plin de încărcătură după poezia din 2016 şi discursul lui Celentano din 2020. De data aceasta, în prim-plan se regăseşte Firicel, care trebuie să îşi trimită băiatul la facultate.

24 sept. 2021, 15:08
Un nou mesaj dur al serialului „Las Fierbinţi”. Firicel nu-şi poate trimite băiatul la facultate VIDEO

Un nou mesaj dur al serialului „Las Fierbinţi”. Firicel, personaj interpretat de Toma Cuzin, se loveşte însă de o situaţie dificilă, în care se regăsesc de altfel mulţi români: sărăcia! Este vorba, de fapt, despre drama multor părinţi din România care nu-şi pot ajuta copiii, fie că sunt elevi sau studenţi.

Un nou mesaj dur al serialului „Las Fierbinţi”

Episodul de marţi seară de la Pro TV îl are ca subiect pe copilul lui Firicel, intrat cu 10 la facultate, dar care riscă să nu mai ajungă în Bucureşti din cauza sărăciei! Totul se învârte în jurul acestei intâmplări, iar la final toţi fierbinţenii se unesc pentru a-l ajuta pe băiatul lui Firicel să meargă la facultate. „Cine suntem noi să-i tăiem aripile lu’ copilul asta? Dacă ajunge ăsta primul în Europa la ceva, ne batem apoi cu pumnii în piept că-i al nostru?”, îi întreabă, aproape retoric, Bobiţă (interpretat de Mihai Bobonete) pe Celentano, Robi, Giani şi Brânzoi.

Cum arătau actorii din Las Fierbinți la debutul în serial. Cât de mult s-au schimbat în 10 ani FOTO 

Secvenţa din Las Fierbinţi a devenit virală în online, anunţă Pagina de Media: a strâns peste jumătate de milion de vizualizări, pe Facebook şi YouTube, are peste 250.000 de vizualizări pe Facebook, unde a strâns şi peste 12.000 de reacţii, 2.500 de share-uri şi 680 de cometarii, pe YouTube, clipul a fost urmărit de 350.000 de persoane şi este pe locul 19 în trending.