Un nou moment de doliu pentru cultura română. "Dumnezeu să-l odihnească în pace"

Publicat: Marţi, 27 Noiembrie 2018 14:40 // Actualizat: Marţi, 27 Noiembrie 2018 14:40 // Sursa: romaniatv.net

A murit Dogaru Letchin Valentin, membru al celei mai importante formații de acompaniament muzical, Big Band-ul Radio. Ultima sa dorință, și-ar fi dorit să cânte cu Aura Urziceanu.

Muzica ușoară românească este în doliu. Ieri, Dogaru Valentin, unul din veteranii membri ai cele mai importante formați de acompaniament muzical  din România, Big Band-ul Radio, s-a stins din viață. 


Din păcare instrumentistul nu și-a văzut visul cu ochii, acela de a o acompania pe emerita Aura Urziceanu, în cele trei concerte de istorie pe care solista le-a susținut săptămâna trecută în România. Pe numele său Dogaru Letchin Valentin, artistul a acompaniat în lunga sa carieră toate vedetele muzicii ușoare, mari artiști de blues ori jazz. 

Cariera trombonistului cuprinde toate marile gale, sute de concerte cu cea mai importantă formație de acompaniament din muzica ușoară, amintim festivalurile 'Cerbul de Aur', Festivalul național de muzică ușoară 'Mamaia' etc. 

Coleg de trupă cu marii muzicieni George Natsis ori Tudy Zaharescu, Dogaru Valentin s-a stins din viață după o lungă suferință, cu un an înainte să iasă la pensie. Artistul a cântat sub bagheta regretatului Ion Cristinoiu, fost prim dirijor al Big Band-ului Radio, dar și cu Ionel Tudor la pupitrul formației, muzicianul care ne-a dat trista veste. 'Big Band-ul Radio a pierdut un bun prieten și coleg. Dumnezeu să îl odihnească în pace' 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Aura Urziceanu Big Band radio Dogaru Letchin Valentin
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 10:13
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7612
RON
27 May
noapte 15 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H