Un nou moment de umor antologic cu Gică Hagi. „Când faci bine, îţi vine bine!” VIDEO

Gheorghe Hagi a reuşit să strârnească hohote de râs în timpul conferinței de presă pe care a ţinut-o înaintea partidei dintre Farul și FCSB, din Liga 1.

16 apr. 2023, 11:20
Un nou moment de umor antologic cu Gică Hagi. „Când faci bine, îţi vine bine!” VIDEO
Un nou moment de umor antologic cu Gică Hagi. "Când faci bine, îţi vine bine!"

Un nou moment de umor antologic cu Gică Hagi. „Regele” a vorbit în timpul conferinţei de presă despre eventuale vânzări de jucători pe care ar urma să le facă în vară, în condițiile în care mulți jucători sunt urmăriți de cluburi importante din Europa.

Citeşte şi: Gică Hagi dezvăluie ce salariu lunar are la Farul. Suma incredibilă pe care o încasează „Regele”

„Când faci bine, îți vine bine. Deci practic nu văd nimic deosebit. E normal. Când ajungi acolo sus și arăți că ești de câștigat, cred eu că toți avem de câștigat”, a spus Gică Hagi, care întrebat dacă se va îmbogăți clubul în această vară de pe urma transferurilor a stârnit râsete în sală: „Nu clubul, eu!”.

„Și eu o să am o cotă bună, și eu o să fiu căutat. Când faci bine, vine respectul, vine bucuria, fericirea și toți constănțenii, dobrogenii sunt fericiți”, a mai adăugat Gică Hagi.

Citeşte şi: Ce face acum prima iubire a „Regelui”? Iată pe ce a cheltuit Leni Celnicu cei 300.000 de dolari de la Gică Hagi

FCSB – Farul, meci contând pentru etapa a 4-a din play-off, este programat, luni, 17 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.