Ce face acum prima iubire a „Regelui”? Iată pe ce a cheltuit Leni Celnicu cei 300.000 de dolari de la Gică Hagi

Iubirea dintre Gică Hagi și Leni Celnicul a fost unul dintre cele mai controversate subiecte din anii '90. Totuși ce s-a mai întâmplat cu tânăra Leni după divorțul de „Regele” fotbalului românesc?

03 mart. 2023, 21:16

Gică Hagi a fost mereu în atenția presei, iar viața sa personală nu a scăpat de ochii curioși ai jurnaliștilor. Povestea de dragoste dintre „Regele” fotbalului și Leni Celnicu a fost subiectul favorit al tabloidelor de la acea vreme. Scânteile dintre cei doi și, ulterior, divorțul acestora au dat de muncă multor jurnaliști. Cu toate că au trecut ani de zile, iar acum Gică Hagi are o familie superbă, presa nu uită acel moment din viața uriașului fotbalist.  Paparazzi de la Cancan.ro au reușit să obțină fotografii și o mulțime de informații despre cum arată acum viața primei iubiri din viata lui Hagi.

Citește și: Scandal uriaş în Generaţia de Aur! Gică Hagi, desfiinţat de un fost coleg: „Îl bag la… și restul. El a fost în lot la Real Madrid şi Barcelona!”

În anul 1990, la foarte puțin timp după Campionatul Mondial din Italia, uriașul din fotbal, Gică Hagi a dat vestea care a șocat România și anume că vrea să se căsătorească cu tânăra Leni Celnicu. Se pare că pe cât de repede s-a aprins scânteia dintre cei doi, pe atât de repde s-a și stins. Într-un mod la fel de neașteptat, Hagi anunța că Leni nu este femeia alături de care vrea să își petreacă restul zilelor. Așa că „Regele” a decis să divorțeze, lucru care l-a costat o avere, respectiv 300.000 de dolari. Este o sumă uriașă dacă ne gândim că este vorba de anii ’90.

Acesta a fost obligat să și explice ce l-a făcut să se răzgândească într-un timp atât de scurt, iar printre motivele enunțate de Hagi în cererea de divorț se număra faptul că tânăra Leni a întârziat cu pâinea la masă, iar cafeaua conținea miere în loc de zahăr. Se pare că, „Regele” avea pretenții demne de această titulatură, însă în fața legii acestea au fost considerate simple mofturi, motiv pentru care Hagi a trebuit să scoată din buzunar o averea.

Ce face acum fosta soție a lui Gică Hagi

Multă lume se întreabă ce a făcut totuși Leni cu averea pe care a primit-o de la fostul soț. Ei bine, cei 300.000 de dolari i-au asigurat acesteia o viața fără prea multe griji și probleme. Divorțul de Gică Hagi se pare că a fost cât se poate de potrivit pentru tânăra femeie, deoarece aceasta a avut ocazia de a se transforma dintr-o femeie a cărei atenție este 100% focusată asupra bărbatului, conform tradiției de la machedoni , într-o femeie hotorâtă să se concentreze pe dezvoltarea personală.

Aceasta a folosit banii pentru a-și achiziționa o locuință și o mașină. Ulterior Leni Celnicu a hotărât să se înscrie la facultate, să își facă studiile în mod riguros și să urce, prin forțele ei, treptele firești ale evoluției profesionale. După ce a terminat studiile, acesta a intrat în domeniul bancar, iar evoluția ei a fost una fulminantă. Femeia nu are nicio grijă nici în ziua de azi, deoarece, conform surselor Cancan, acesteia îi intră luna în portofel aproximativ 8000 de euro. Și pe plan personal Leni Celnicu o duce cât se poate de bine. La mulți ani de la divorțul de Gică Hagi, în 2004, Leni s-a recăsătorit cu un om de afaceri din Constanța, cu care are și doi copii.

Cu toate că se apropie de 52 de ani, obiectivul aparatului foto încă o iubește pe Leni Celnicu, peste care timpul a trecut cu blândețe. Frumusețea ei naturală nu a dispărut, fără să fie nevoie să apeleze la operații estetice, cu toate că și-ar putea permite.

Citește și: Gest superb: câți bani au donat Gică Hagi și Gică Popescu pentru victimele cutremurelor devastatoare din Turcia