Un nou protest la Timişoara sub sloganul: „Hrănim porumbeii, nu corupţia!”

Timişorenii sunt aşteptaţi, sâmbătă la prânz, la un nou protest în Piaţa Victoriei, din municipiu, faţă de Guvern, iar în cadrul manifestării părinţi cu copii sunt chemaţi să hrănească porumbeii sub sloganul "Hrănim porumbeii, nu corupţia!".

16 feb. 2017, 12:29
Un nou protest la Timişoara sub sloganul: „Hrănim porumbeii, nu corupţia!”

Timişorenii sunt chemaţi, împreună cu copiii, să ofere mâncare porumbeilor din Piaţa Victoriei, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul unui protest inedit faţă de deciziile Guvernului României.

Sloganul acestei acţiuni este „Hrănim porumbeii, nu corupţia!”, iar apelul a fost făcut pe Facebook.

„Mămici cu copii, dar nu numai mămici, ci şi alţi timişoreni, sunt aşteptaţi cu toţii sâmbătă, în Piaţa Victoriei, la ora 13.00, pentru a hrăni porumbeii. Este recomandat să aduceţi grâu sau altă hrană pentru porumbei. Va exista şi la faţa locului hrană oferită de către organizatori, însă este posibil să nu fie de ajuns. Iar ca să nu ne speriem de intimidările PSD pornite prin Protecţia Copilului precizăm că prezenţa copiilor la acest eveniment nu contravine în vreun fel legislaţiei în vigoare. Vor fi şi cântece pentru copii, iar cei mari vor primi banderole #rezist”, au scris iniţiatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului a anunţat, într-un comunicat de presă, că a primit, până miercuri după-amiază, 25 de sesizări privind prezenţa copiilor la protestele din ultima perioadă, în timp ce, la nivelul a 39 de Direcţii Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, au fost înregistrate alte patru sesizări.

Citeşte şi Proteste în Bucureşti: Sute de manifestanţi s-au adunat în Piaţa Victoriei şi în faţa Palatului Cotroceni FOTO