Un nou război a izbucnit în showbiz. Andra și Raluka sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Un nou război a izbucnit în showbiz, iar cele două protagoniste sunt chiar Andra și Raluka. Cele două sunt la cuțite din cauza... unui chitarist. Ambele sunt extrem de cunoscute și se bucură de un public numeros.

05 dec. 2022, 09:22
Un nou război a izbucnit în showbiz. Andra și Raluka sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două
Un nou război a izbucnit în showbiz, între Andra și Raluka

Andra și Raluka sunt la cuțite. Balkanic este un proiect de echipă, cu care Raluka este în colaborare de mai bine de trei ani. În această perioadă au avut mai multe concerte și evenimente în aproape toată țara, însă, la un moment dat, vedeta a fost invitată să susțină o reprezentație la o nuntă și a apelat la chitaristul Ștefan Postoronca.

Andra și Raluka sunt la cuțite

Chitaristul a acceptat, însă i-a precizat că, în aceeași zi, trebuie să fie prezent la un eveniment cu Andra, altă artistă cu care cei de la Balkanic colaborează. Soția lui Cătălin Măruță a aflat și s-ar fi simțit jignită. Ca să nu ajungă la evenimentul Ralukăi, jurata de la „Românii au talent” l-ar fi ținut pe Ștefan Postoronca peste program.

Mai mult, aceasta i-ar fi reproșat artistului faptul că vrea să o ”trădeze” cu Raluka, potrivit Cancan.ro. Rămasă fără Ștefan Postoronca, Raluka a găsit rapid soluția.

Citește și: Andra îşi testează limitele la filmările emisiunii „Românii au talent”: „Filmează-mă pe ascuns dacă vrei”

Andra și Cătălin Măruță, afaceri de 8,2 milioane de lei

Andra și Cătălin Măruță au dezvoltat împruenă cinci firme: Andra Records, Ocean Music, Studio 78, Sunny Music și Plan B Music. Prezentatorul TV mai are alături de Levente Elekes firmele Red Music SRL și Red Entertainment Group, conform portalului Termene. Cele cinci firme deținute de soții Măruță au avut în 2021 o cifră de afaceri netă totală de 8,2 milioane de lei, cu aproximativ 45% mai mult decât în anul 2020, asta și din cauza pandemiei de Covid-19, potrivit unei analize Economica.net.

Andra Records, deținută în mod egal de cei doi soți, are un singur angajat și este specializată în activitățile de realizare a înregiastrărilor audio și activități de editare muzicală.

Firma a avut în anul 2021 o cifră de afaceri netă de 4,58 milioane de lei, cu peste 40% mai mare decât în 2020, potrivit Termene. În anul 2021, Andra Records a avut un profit net de 2,8 milioanede lei, triplu față de cel înregistrat în 2020, afectat puternic de pandemia de Covid. (Citește AICI mai multe detalii)