Un nou scandal apărut în showbiz-ul românesc. Iulia Albu, una dintre protagoniste

Andreea Bănică și Iulia Albu pare că nu au îngropat securea războiului. Cele două vedete continuă să se atace în mediu public, iar despre o împăcare pare că nu e poate vorbi. Dacă acum ceva timp erau bune prietene, în prezent Iulia Albu și Andreea Bănică nu pierd nicio ocazie de a se ataca una pe alta.

RomaniaTV.net
12 iul. 2020, 11:53
Un nou scandal apărut în showbiz-ul românesc. Iulia Albu, una dintre protagoniste

Recent, Andreea Bănică a fost invitată într o emisiune, unde a lansat din nou un atac public la adresa fostei sale prietene. Războiul dintre cele două durează de ceva timp si chiar dacă nu se stie exact motivul disputei, cele două nu rateaza nicio ocazie sa se atace, potrivit România TV.

Andreea Banica a recunoscut că Iulia Albu a fost una dintre prietenele ei apropiate, dar că în acest moment nu îsi mai vorbesc. „Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți”, a spus Andreea.

La rândul său, Iulia Albu a avut mai multe comentarii răutăcioase la adresa artistei. Iulia Albu a criticat dur vestimentatia Andreei Bănică în repetate rânduri. Iar în stilul caracteristic, replicile acide nu s-au oprit doar la haine. „Iarăsi se va supăra Andreea Bănică pe mine. O fată asa stilată ca tine trebuie să se si comporte ca o doamnă, in definitiv, hainele nu sunt totul”, a spus Iulia Albu.