Un nou scandal în Poliţie. Vali Vijelie, despre incidentul de pe Litoral: „Şeful poliţiei era cu mine, beam un şpriţ”

Cântărețul Vali Vijelie a făcut dezvăluiri despre incidentul petrecut în urmă cu câteva zile pe litoral, unde turiștii s-au îngrămădit să-l asculte fără să mai țină cont de regulile de protecție sanitară.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 11:58
Un nou scandal în Poliţie. Vali Vijelie, despre incidentul de pe Litoral: „Şeful poliţiei era cu mine, beam un şpriţ”

UPDATE. Contactat apoi de Libertatea, Vali Vijelie a susținut că a glumit. În schimb, Poliția Constanța va efectua verificări.

„Nu, era un spirit de glumă. Nu, nu, nu! Nicidecum nu avea cum să fie la concertul acela, era un spirit de glumă, nu avea cum să fie adevărat” au fost primele cuvinte ale cântărețului de manele. „Dacă era să fie, mai venea Poliția? Era un spirit de glumă, la un reality show. Nici nu îl cunosc. Iar eu nu beau de felul meu”, a mai spus Vali Vijelie pentru Libertatea.

Poliția Constanța: „Vom face verificări” Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prin vocea purtătorului de cuvânt Cristina Gavriloaie, a precizat pentru Libertatea că vor fi demarate verificări în acest caz.

Scandalul care a dus la demisia şefului Poliţiei Române ar putea avea o clonă la Constanţa, dacă se dovedeşte că Vali Vijelie spune adevărul. O petrecere de pomină s-a încins vineri seara, în fața unui local din Năvodari, unde a susţinut un concert cântărețul Vali Vijelie. Turiştii s-au îngrămădit să asculte momentul artistic, fără să ţină seama de distanţare.

Îndată și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție, care au încercat să acopere muzica de petrecere cu sunetul de la sirene. Într-un final, petrecerea s-a spart, şi atât cântăreţul, cât şi administratorul localului, au fost amendaţi.

În scenele surprinse de martori, vineri seară, se vede cum oamenii se îngrămădesc să privească momentul artistic susținut de cântărețul de manele la această terasă, fără să țină cont însă de distanțare.

Invitat în emisiune ”Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV, Vali Vijelie a povestit că, în acea seară, alături de el, la restaurantul din Năvodari, se afla și ”șeful poliției” – fără să precizeze despre ce fel de șef este vorba.

Amuzat, cântărețul a spus că – în acea seară – el și ”șeful poliției” au băut ”un șpriț”.

”Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii .. să stăm în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 3-400. La cealantă terasă am ocupat locurile și la cealantă. Și pe stradă s-a strâns fără număr. Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că … Da o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț.” – a spus Vali Vijelie la Pro TV.

De asemenea, cântărețul a ținut să sublinieze faptul că nu a fost amendat de poliție în acea seară.

”N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. A spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!” – a spus râzând Vijelie.

Care este poziţia oficială a IPJ Constanţa

„În zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-au adunat pentru a urmări interpretarea live a unui cântăreț. Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare împreună cu avertismentele verbale pentru a dispersa mulţimea.

Administratorul societății respective s-a ales cu o amendă în valoare de 2500 de lei pentru organizarea de petreceri, interpretul a fost sancționat cu o amendă în valoare de o mie de lei”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Iliescu.

Nu este însă primul episod de acest fel pe litoral. În urmă cu aproximativ o săptămână, un local din Costinești, unde cânta tot manelistul Vali Vijelie, a fost amendat de polițiști pentru că nu ar fi respectat măsurile de protecție sanitară.

Și Vama Veche, dar și Mamaia, au servit în acest sezon drept ringuri de dans pentru petrecăreții care au mers în vacanță și au căutat distracţia cu orice preţ, fără să respecte regulile impuse de autorități.