Un nou scandal la FERMA. George Burcea, atac devastator: „Nu pot să tac!”

George Burcea și Andreea Antonescu sunt în război! După ce solista a făcut mai multe comentarii acide la adresa fostului soț al Andreei Bălan, acesta i-a dat o replică dură.

14 oct. 2020, 18:35
Un nou scandal la FERMA. George Burcea, atac devastator: „Nu pot să tac!”

George Burcea i-a răspuns solistei într-o postare de pe o rețea socială.

„Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi… dar totuși… Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală… Sunt așa cum îi vedeți aici (referire la clipul în care Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgență, spunând că este agresată de iubitul său). Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, a scris George Burcea.

George Burcea a dezvăluit ADEVĂRATUL MOTIV al divorţului de Andreea Bălan. A recunoscut tot în faţa noii iubite, Viviana Sposub

Andreea Antonescu a spus ce crede cu adevărat despre fostul soț al Andreei Bălan și a făcut declarații acide la adresa acestuia: „Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”.


loading...