Un nou scandal la Spitalul Judeţean din Slobozia

Un nou scandal a izbucnit la Spitalul Judeţean din Slobozia, după cel cu trafic cu sânge. De data aceasta este vorba despre nişte contracte ilegale, încheiate de spital cu unii dintre foştii angajaţi ai acestuia.

RomaniaTV.net
15 iun. 2015, 07:24
Un nou scandal la Spitalul Judeţean din Slobozia

Doi foşti directori şi un şef de departament sunt vizaţi de percheziţii şi audieri fiind bănuiţi de încheierea de contracte ilegale cu unitatea sanitară.

Percheziţiile vizează nouă adrese, din Ialomiţa şi Tulcea. Anchetatorii verifică acuzaţiile de abuz în serviciu şi fals intelectual, de care sunt acuzate mai multe persoane. Principalele acuzaţii care li se aduc acestora sunt de fals intelectual şi abuz în serviciu.

Patru persoane au fost aduse luni dimineaţă, cu mandat, la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Vezi şi Percheziţii de amploare în Constanţa

În noiembrie 2012, reprezentanţii unităţii medicale ar fi încheiat ilegal contracte de prestări servicii cu societăţile comerciale implicate, după cum a rezultat din cercetări, iar prejudiciul produs a fost estimat la 38.000 de lei.

Dosarul penal este instrumentat de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ialomiţa.