Soţul actriţei Nataşa Raab, umilit la Spitalul din Craiova după un conflict între medici

Soţul actriţei Nataşa Raab, bolnav de cancer, a fost umilit la Spitalul din Craiova. Bărbatul nu a fost operat din cauza neînțelegerilor dintre medici. Motivul este acela că doctorul urolog care urma să îl opereze poate să îşi exercite profesia doar de săptămâna viitoare. Scandalul a degenerat, iar directorul medical al spitalului susţine că medicul urolog ar fi fost violent, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
16 mart. 2019, 08:35

Val Guţul în vârstă de 66 de ani suferă de cancer la vezică, iar vineri a fost programat pentru o operaţie la secţia de Urologie la Spitalul de Urgenţă din Craiova. A ajuns cu sângerare la spital şi şi-a ales medicul care să-l trateze pentru că are încredere în acesta. Este vorba despre medicul urolog Mugur Riza. Pacientul împreună cu medicul au vrut să intre în blocul operator, dar nu au fost lăsaţi de agenţii de pază ai spitalului, potrivit România TV.

Scandalul a ajuns inclusiv la poliţie pentru că directorul medical şi medicul care trebuia să facă operaţia au ajuns să se bată pe holurile spitalului. Cei doi au mai avut conflicte de-a lungul timpului.

Prins la mijloc, pacientul în vârstă de 66 ani s-a revoltat. „Este vorba de o sângerare și de un cancer stadiul doi. Cu confirmări la București, cu analize”, susţine pacientul. 

Val Guţul a rămas internat şi speră ca luni să fie operat.