Un nou şef la TAROM. Mihăiţă Ursu a fost înlocuit

Mihăiță Ursu nu mai este directorul general al TAROM. Consiliul de Administrație al TAROM a luat act de ajungerea la termen a mandatului lui de director al companiei şi a numit un alt şef.

05 ian. 2023, 12:37
Un nou şef la TAROM. Mihăiţă Ursu a fost înlocuit

Mihăiță Ursu a fost înlocuit din funcţia de director general al companiei TAROM. Noul director general interimar al Companiei TAROM este Costin Iordache, fostul director financiar al TAROM.

„Astăzi, 4 ianuarie 2023, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de ajungerea la termen a contractului de mandat al directorului general CEO – Mihăiță URSU, funcție deținută de acesta în ultimul an calendaristic și în perioada iunie 2020 – iunie 2021.

Citeşte şi: Compania Tarom a luat o decizie şocantă, care va afecta zeci de mii de români. Cursele spre Barcelona şi Viena vor fi suspendate pe termen nelimitat

În acest sens, ținând cont de necesitatea asigurării unei continuități în demersurile inițiate de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de Director General interimar pe domnul Costin IORDACHE, care la data numirii ocupa funcția de director financiar în cadrul companiei”, s-a precizat în comunicatul de presă transmis de compania TAROM.

Mihăiță Ursu, de profesie inginer geodez, mai fusese admnistrator la Poșta Română și referent la ADP sector 4. Potrivit informațiilor de pe site-ul companiei, remunerația brută a directorului general al TAROM este de 37.000 lei/lună.