Un nou tip de DROG nenoroceşte adolescenţii inconştienţi: Şocant este faptul că totul este legal şi ieftin

Parinţii din America sunt sunt extrem de îngrijoraţi după ce au descoperit că odraslele lor folosesc un nou dispozitiv pentru a se droga. Astfel, adolescenţii nu mai beau alcool, ci îl inhalează, acesta ajungând direct în sânge. Riscurile sunt uriaşe.

12 mart. 2014, 21:05

Un aparat pe nume Vaportini a fost scos pe piaţă în cursul anului trecut. Acesta le permite tinerilor să inhaleze aburi de alcool, îmbătându-se mai devreme. Astfel, alcoolul este încălzit cu ajutorul unei lumânări până la temperatura de 60 de grade Celsius, ulterior aburii fiind inhalaţi cu ajutorul unui pai.

Citeşte şi Un nou drog face ravagii. Autorităţile sunt în stare de alertă

Cu toate acestea, experţii avertizează ca acest lucru este foarte periculos deoarece alcoolul, care este toxic pentru organism, nu mai este filtrat de sistemul digestiv şi ajunge direct în sange prin plămâni. Îna cest mod, consumatorii se pot intoxica cu uşurinţă şi pot intra în comă alcoolică cu uşurinţă dacă abuzează. Mai mult, s-a descoperit că dispozitivul cauzează dependenţă. Comercializarea lui este legală şi un astfel de produs costă doar 35 de dolari, aproximativ 100 de lei.

Citeşte şi De-a dreptul ABERANT! Ce folosesc jamaicancele gravide împotriva greţurilor