Un nou tun imobiliar în Bucureşti: Un bloc de 8 etaje a blocat o vilă-monument din centru

Publicat: Duminică, 23 Septembrie 2012 12:35 // Actualizat: Duminică, 23 Septembrie 2012 14:02 // Sursa: Romania TV

Un nou tun imobiliar în Bucuresti. Un bloc de 8 etaje a blocat complet o vilă-monument din centrul Capitalei. Teoretic, în acea zona nu sunt permise construcţiile mai mari de 3 etaje. Practic, însă, noua clădire se înalţă falnic peste întreaga stradă.

Foto: România TV

Blocul a fost ridicat pe strada Mântuleasa, la câteva minute de Piaţa Unirii. El a fost ridicat cu autorizaţie de construcţie, primită în 2008, potrivit panoului din faţa clădirii. În 2012, autorizaţia a fost reconfirmată.

În această zonă, ar fi trebuit să se construiască doar clădiri de maximum 3 etaje, însă autorizaţia a fost eliberată pentru o clădire cu o înălţime mult mai mare. Problema cea mai mare este, însă, apropierea dintre clădiri, distanţa dintre ele fiind de doar câţiva centrimentri.

Vederea locatarilor din vila-monument a fost blocată total de noul bloc, iar cei de pe partea cu clădirea nouă nu văd decât beton. Aceştia încearcă acum să îşi vândă apartamentele, întrucât razelele soarelui nu intră niciodată în camerele din acea parte a vilei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H