Un nou tun marca Daniela Andreescu iese la iveală la RA-APPS

Noi informaţii despre afacerile cu imobile RA-APPS făcute de Daniela Andreescu ies la iveală. Reamintim că recent Andreescu a fost dată afară de Emil Boc din funcţia de secretar general al Guvernului, după ce presa a dezvăluit că şefa SGG a dat în folosinţă soţului şi fiicei sale mai multe imobile ale protocolului de stat.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 21:21
Un nou tun marca Daniela Andreescu iese la iveală la RA-APPS

Una dintre aceste afaceri ale familiei Andreescu este o cafenea din centrul Capitalei care funcţionează într-o clădire a RA-APPS. Cancan scrie că firma care operează cafeneaua îşi are sediul social tocmai în casa Danielei Andreescu din Mogoşoaia.

În vila cochetă din Mogoşoaia mai există un sediu, al unei organizaţii obscure denumite pompos Fundaţia pentru Protecţia, Ajutorul şi Informarea Migranţilor şi a celor care apelează la Mobilitate. Fondatorul acestei organizaţii şi prim-vicepreşedintele acesteia este un fost coleg al Danielei Andreescu, Costin Tudor, care încă deţine funcţia de director de cabinet în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Reamintim că în urmă cu mai puţin de două săptămâni, Daniela Andreescu a fost revocată din funcţie după ce a fost dezvăluit faptul că soţul şi fiica sa vitregă au spaţii închiriate de la RA-APPS.  

Daniela Andreescu a negat vehement ca ar avea vreo legatura cu aceste afaceri, susţinând, culmea, că soţul şi fiica vitregă nu îi sunt rude de gradul I.