Un nou val de frig şi ninsori în România. Meteorologii anunţă temperaturi sub pragul de îngheţ în mai multe zone

Un nou val de frig pătrunzător şi ninsori cuprinde România. Meteorologii anunţă că în următoarele zile valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică mai pronunțată în nord-vestul teritoriului.

RomaniaTV.net
03 dec. 2019, 13:34
Un nou val de frig şi ninsori în România. Meteorologii anunţă temperaturi sub pragul de îngheţ în mai multe zone

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea va fi rece pentru această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice și estice, dar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, mai ales pe creste și la cote mai reduse în regiunile din estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime, între -11 și -1 grad, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceață.

Şi în Bucureşti se anunţă cer variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea se va menține rece dimineața, dar mai ales noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, în ușoară creștere față de ziua precedentă, se vor încadra, în general, între -1 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și 3 grade, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI: Vremea se va menține rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI: Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul precedent, însă vremea rece va persista și se va resimți îndeosebi în primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în regiunile vestice, unde vor fi condiții pentru precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI: Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul precedent, însă vremea rece, îndeosebi din primele ore ale zilei va persista. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.