Un nou volum al seriei „Fifty Shades of Grey” va fi lansat în iunie

Un nou volum al seriei erotice "Fifty Shades of Grey" va fi lansat în 18 iunie, a anunțat luni autoarea trilogiei best-seller.

02 iun. 2015, 09:14
Un nou volum al seriei „Fifty Shades of Grey” va fi lansat în iunie

Cartea, intitulată ‘Fifty Shades of Grei as Told by Christian’, va apărea chiar de ziua de naștere a personajului, precizează romanciera britanică El James, afirmând că răspunde astfel cererilor cititorilor fascinați de misteriosul miliardar.

Până acum, triologia a fost scrisă din punctul de vedere al Anstasiei Steele, însă, nouă carte se va numi „Grey” şi va fi relatată din perspectiva miliardarului Christian Grey.

Cu toate acestea, deja se preconizează că romanul din perspectiva lui Christian Grey va avea parte de multe critici, deoarece povestea este spusă din punctul de vedere al unui bărbat căruia îi place să bată femei şatene şi care seamănă foarte bine cu un criminal în serie.

Precedentele trei volume, povestite de cucerirea lui Christian Grey, tânăra și inocenta Anastasia Steele, au fost traduse în circa 50 de limbi, fiind vândute în peste 125 de milioane de exemplare.

CITEŞTE ŞI A promis FEMEILOR sex ca-n Fifty Shades of Grey. Ce au descoperit tinerele după partidă este şocant FOTO