Un oficial FRF implicat într-un accident. Maşina a căzut într-o groapă adâncă de 2 metri VIDEO

Cristi Iancu, un oficial FRF, a căzut cu maşina într-o groapă adâncă de doi metri, de pe şoseaua Petricani din Capitală. Maşina de lux a alunecat pe carosabilul ud. Poliţiştii l-au identificat pe şofer după ce, în primă fază, acesta şi-a abandonat maşina.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 08:38
Un oficial FRF implicat într-un accident. Maşina a căzut într-o groapă adâncă de 2 metri VIDEO

Accidentul s-a produs, joi, pe Şoseaua Petricani. Carosabilul era umed din cauza ploii, iar şoferul se pare că se deplasa cu viteză mai mare pe şosea.

La volanul bolidului se afla Cristi Iancu, directorul departamentului de marketing al Federaţiei Române de Fotbal. Poliţiştii spun că el a încercat la un moment dat să depăşească o maşină de transportat gunoi, iar în depăşire a derapat şi a ajuns cu maşina într-o groapă adâncă de 2 metri.

După accident el şi-a abandonat maşina şi abia câteva ore mai târziu a mers la poliţie să declare ce s-a întâmplat. El le-a spus oamenilor legii că nu a fost accidentat şi că nu vrea să dea alte declaraţii.

Ulterior, angajaţii unei firme de ridicat maşini au scos autoturismul din groapă. Acesta este avariat mai mult în partea din faţă.

Şoferul a primit o amendă de 400 de lei şi 6 puncte de penalizare.