Un oltean a sunat la 112 pentru ca îl bate iubita. Ce au găsit poliţiştii care au venit de urgenţă la faţa locului

Chemaţi pentru un scandal între concubini, poliţiştii din Craiova au descoperit şi 140 kilograme de articole pirotehnice.

12 dec. 2022, 19:11
Un oltean a sunat la 112 pentru ca îl bate iubita. Ce au găsit poliţiştii care au venit de urgenţă la faţa locului

Un oltean neinspirat a sunat la 112 să anunţe că îl bate concubina. Ajunși la fața locului, polțiștii au descoperit că realitatea este cu totul alta. Pe fondul unui scandal, bărbatul a fost cel care a bătut-o și a amenințat-o pe femeie, astfel că pe numele lui a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, fiind întocmit şi dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare.

Sondaj INSCOP: aproape o treime dintre români nu cred că Armata poate apăra România, iar 40% se bazează la greu mai mult pe comunitatea religioasă decât pe Guvern

Mai mult, oamenii legii, chemţai la 112, au descoperit în casă 140 de kilograme de articole pirotehnice pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă şi nici nu era autorizat să le comercializeze sau să le deţină.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 140 de kilograme de materiale pirotehnice, categoriile F2, F3 şi P1.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și pentru efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, infracţiune ce se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de tramvai în București. Victima a fost transportată la spital