Val de accidente noaptea trecută în România

Un om a fost rănit după ce a intrat cu maşina în gardul unui hotel, în Suceava. Impactul a fost atât de puternic încât motorul autoturismului a sărit în aer. În comuna Mureşenii Bârgăului, două maşini s-au ciocnit violent, iar o persoană a fost rănită. Accident grav şi în localitatea Apahida. Un motociclist în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar.

14 iun. 2019, 04:57
Val de accidente noaptea trecută în România

Scene dramatice la intrarea în Suceava. Un şofer care venea dinspre Fălticeni a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul unui hotel. În urma impactului violent, motorul maşinii a sărit în aer şi a ricoşat într-o dubiţă parcată, pe care a avariat-o.

Martorii au sunat imediat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa şoferului. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

În comuna Mureşenii Bârgăului, două maşini s-au ciocnit violent, iar o persoană a fost rănită. La faţa locului au intervenit echipajele de salvare, iar victima a fost dusă la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Accident grav şi în localitatea Apahida. Un motociclist în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar. În urma impactului puternic, motociclistul a fost rănit. El a fost dus la spital.