Un om al străzii a găsit un portofel plin cu bani şi l-a dus direct la poliţie. Ce recompensă a primit

Un om al strazii care a inapoiat un portofel plin cu bani celui care il pierduse s-a trezit cu o recompensa neasteptata.

27 aug. 2016, 12:30

Waralop, 44 de ani, din Thailanda, nu se astepta ca destinul sau sa se schimbe brusc in ziua in care a gasit pe strada un portofel Hermes, cu echivalentul a 500 de euro in el, adica o suma uriasa pentru un thailandez de rand si o avere pentru un om ca el, fara niciun venit.

Citeşte şi GEST INCREDIBIL! Un jandarm din Sibiu a găsit proprietarul unui portofel pierdut cu ajutorul facebook-ului

Desi avea in buzunar doar 9 baht, adica aproximativ un leu in banii nostri, barbatul s-a dus direct la politie, relateaza Metro.

Politistii l-au localizat imediat pe proprietar – Niity Pongkriangyos, 30 de ani – care este proprietarul unei fabrici din capitala Bangkok. Tanarul om de afaceri a fost impresionat de gestul omului fara adapost, mai cu seama ca acesta nu s-a atins deloc de bani sau de cartile de credit si i-a oferit, in prima faza, o recompensa.

Dupa ce s-a mai gandit un pic, barbatul a considerat ca un asemenea gest merita mult mai mult. „Este un om fara adapost, fara niciun ban in buzunar, dar totusi n-a pastra nimic pentru el… Asta arata cat de bun si cinstit este. E exact omul pe care trebuie sa-l ai in preajma”, a spus Niity Pongkriangyos.

Citeşte şi Imagini uluitoare surprinse într-un restaurant din Cluj. Un hoţ a fost filmat în timp ce fură genţi VIDEO

VEZI PE HUFF.RO CE S-A INTAMPLAT IN CONTINUARE