Un OZN, filmat de pasagerii unui avion, în Coreea de Sud VIDEO

Un obiect rotund misterios a fost filmat dintr-un avion de pasageri deasupra oraşului Seul, în Coreea de Sud, pe 7 aprilie. Utilizatorii YouTube cred, însă, că este vorba despre un fals.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 06:28
Un OZN, filmat de pasagerii unui avion, în Coreea de Sud VIDEO

Videoclipul, care a fost postat pe YouTube, arată obiectul care ţine pasul cu avionul, timp de câteva secunde, după care dispare rapid.

Utilizatorul care a uploadat filmuleţul spune că obiectul arată un pic ciudat. „Dacă este într-adevăr real şi nu este un video fals, ar putea fi un fel de dronă militară”.

O parte dintre utilizatorii YouTube sunt convinşi că este vorba de o farfurie zburătoare, însă cei mai mulţi sunt sceptici.

„Marginile OZN-ului nu sunt înceţoşate, precum restul obiectelor din fundal, pare un efect separat. Faptul că poţi să vezi marginile OZN-ului indică că este un fals”, scrie un utilizator.

„Oameni, ar trebui să ştiţi până acum ce este adevărat şi ce este fals. Puteţi să vă daţi seama prin felul în care se mişcă camera de filmat şi prin care face zoom”, mai spune altul.

Internetul este plin de videoclipuri ale unor presupuse OZN-uri, în diverse zone alte lumii, cele mai multe din ele fiind nişte farse nereuşite sau iluzii optice.