Un OZN gigant a fost filmat pe cerul din Buzău VIDEO

Un roman, utilizator al site-ului YouTube, a incarcat pe Internet o inregistrare video realizata la Buzau, in care sustine ca a surprins o "nava spatiala".

26 iun. 2016, 08:48
Un OZN gigant a fost filmat pe cerul din Buzău VIDEO

Iata cum descrie rrazorr17 bizarul eveniment la care a fost martor alaturi de alti noua oameni, scrie efemeride.ro.

Citeşte şi Locuri bântuite, fantome şi creaturi misterioase, aproape de Bucureşti. Castelul care a fost făcut de o fantomă

„Cand ma intorceam din vacanta in Croatia, am vazut o forma triunghiulara neagra pe cer, care nu se misca. Imaginea nu e foarte clara, din cauza camerei video, insa am vazut triunghiul negru stand pe loc.

Nava spatiala se vedea mai bine cu ochiul liber. (…) Am noua martori, asa ca nu am halucinat, nu era o stea si nici gunoi spatial. Trebuie sa fie o nava spatiala.

Filmam locurile prin care treceam cand aceasta imagine mi-a furat privirea. Cand am inceput sa filmez, a inceput dintr-o data sa zboare.

La inceput cu viteza redusa, care a crescut rapid, zburand in sus (nu intr-o linie dreapta) – o traiectorie ciudata pentru un avion, lasand in urma un fel de coada de foc, bine definita.

Citeşte şi Un preot a găsit „VINOVATUL” pentru MARILE CUTREMURE şi terorism. Nu ghiceşti nici în 1000 de ani

Dupa cateva minute de inregistrare am oprit camera, insa cea mai buna parte a evenimentului nu a fost surprinsa. Nava spatiala a disparut intr-o bula de lumina, a disparut pur si simplu”.