Un pacient de la spitalul din Craiova s-a trezit cu tavanul în cap VIDEO

Un pacient abia operat, s-a trezit cu tavanul în cap, la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde secţia de maternitate este în plină renovare.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 06:35
Un pacient de la spitalul din Craiova s-a trezit cu tavanul în cap VIDEO

Puiu Constantin, operat de prostată, suporta cu greu zgomotele pikamerului de la etajul superior, unde se renova secţia de maternitate. Nici prin cap nu-i trecea că, stând în pat, putea să-şi piardă viaţa. „Citeam ziarul în patu, când mi-a căzut tencuială pe ziar. Când m-am ridicat din pat, tavanul a picat cu totul în pat”, a declarat Puiu Constantin.

Medicul care l-a operat de prostată pe bărbat s-a îngrozit când a auzit ce a păţit pacientul lui. „Se putea întâmpla o tragedie. Noi ne luptăm să salvăm viaţa oamenilor, dar iată că vin alţii şi pot să o curme. Noroc că a simţit şi a intuit ce se va întampla şi a reuşit să se mai ridice”, a spus medicul Mugur Rizea de la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Bărbatul va mai rămâne câteva zile în spital, pentru a se recupera după operaţia suferită. Firma angajată pentru renovarea secţiei de maternitate urmează să plătească pagubele.