Un panou publicitar a căzut peste două persoane, în centrul Capitalei VIDEO

Două femei au fost rănite, după ce un panou publicitar a căzut peste ele, vineri la prânz, în Bucureşti, informează România TV.

RomaniaTV.net
15 mart. 2013, 11:03
Un panou publicitar a căzut peste două persoane, în centrul Capitalei VIDEO

Vântul puternic din Capitală nu a rămas fără urmări. Două femei, în vârstă de 65, respectiv 58 de ani, au fost rănite după ce un panou publicitar a căzut peste ele în zona Unirii.

Victimelor li s-a acordat ajutor medical şi au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Universitar.

Au fost mai multe evenimente în urma vântului. Acesta e singurul caz care a implicat şi victime. Două femei au fost în faţa magazinului Unirea, au fost rănite de acest panou. Rănile sunt uşoare, superficiale. După cum anticipăm şi după cum e uşor de observat cele mai multe astfel de evenimente se produc din cauza intensificărilor de vânt„, a declarat, la România TV, Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti.

La faţa locului a fost demarată o anchetă.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, vânt puternic şi ninsori viscolite pentru toată ţara valabilă până vineri, la ora 20.00. Vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze la rafală de 55-70 km/h, iar la munte va continua să sufle puternic, cu peste 90 km/h.

Citeşte şi S-a întors iarna în România: Ninge abundent în nordul şi vestul ţării VIDEO