Un parcagiu din Capitală a mers singur la poliţie pentru a fi amendat. Află MOTIVUL

Polițiștii bucureşteni au avut o adevărată surpriză când s-au trezit la sediu cu un parcagiu care venise din proprie inițiativă să ia amendă pentru activitatea ilegală pe care o desfășoară în fiecare zi, potrivit b365.ro. Bărbatul are deja 100 de amenzi la activ.

RomaniaTV.net
20 nov. 2013, 13:58
Un parcagiu din Capitală a mers singur la poliţie pentru a fi amendat. Află MOTIVUL

Valerică a devenit celebru la Poliția Locală a Municipiului București. Parcagiu de „profesie”, cunoscut de polițiștii locali pentru activitatea pe care o desfășura zilnic în zona Șelari, Valerică s-a prezentat într-o dimineață la sediul Poliției Locale pentru a fi amendat. În zona sa, polițiștii organizaseră o razie. Colegii săi fuseseră ridicați de polițiști și amendați. El nu a fost prins, dar tot a venit la poliție.

Am venit singur la poliție să îmi iau amendă ca să pot să lucrez. Dacă vin la mine (n.r. polițiștii) să le arat că am luat deja„, a spus Valerică polițiștilor.

„A venit de dimineață la poliţie ca să-şi plăteacă amenda primită în ziua respectivă ca să nu piardă timp și clienți mai târziu, când ar fi venit polițiștii să-l amendeze. Poliția nu are voie să îl amendeze de două ori în aceeași zi așa că a abordat o strategie mai eficientă pentru el. Își ia amenda dimineața când oricum nu are clienți și când vine poliția nu mai pierde două ore cu toate procedurile pentru că nu îl mai pot amenda„, a precizat pentru B365.ro Răzvan Popa, purtător de cuvând al Poliției Locale a Municipiului București.