Un pas mai aproape de grupele Ligii. FC Vaslui a remizat pe terenul lui Fenerbahce

FC Vaslui a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat miercuri, în deplasare, cu Fenerbahce, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Moldovenii vor forţa pe 8 august intrarea în play-off-ul celei mai importante competiţii intercluburi din Europa.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 21:00
Un pas mai aproape de grupele Ligii. FC Vaslui a remizat pe terenul lui Fenerbahce

FC Vaslui a fost la un câteva secunde de o surpriză uriaşă în Liga Campionilor, fiind aproape de o victorie cu Fenerbahce în prima manşă a turului trei preliminar.

Moldovenii au deschis scorul prin Liviu Antal, în minutul 75, însă au fost egalaţi chiar în minutul 90, când Bekir Irtegun  l-a învins pe Dani Coman.

Dincolo de rezultat, rămâne şi jocul bun al celor de la FC Vaslui pe terenul unei formaţii mult mai bine cotate şi în faţa a 45.000 de spectatori frenetici. Conduşi de pe margine de Marius Şumudică, vasluienii au reuşit o primă repriză foarte bună, în care i-au ţinut la respect pe turci chiar în faţa propriilor suporteri. În partea a doua a jocului, lucrurile s-au schimbat, cu Fener reuşind să pună o presiune mult mai mare. A fost suficientă însă o singură greşeală pentru ca Antal să deschidă scorul şi să ofere Vasluiului golul care face ca în retur să fie suficientă şi o remiză albă pentru calificare.

Partida retur se va disputa la 8 august, de la ora 21.00, la Piatra Neamţ.