Un patron din China a adus 6.400 de angajaţi într-o vacanţă gratuită în Franţa VIDEO

Cadou impresionant pentru angajaţii unei corporaţii din China. Patronul le-a oferit celor 6.400 de oameni o vacanţă în Franţa, pentru a sărbători 20 de ani de la înfiinţarea afacerii. Călătoria a costat circa 30 de milioane de euro.

11 mai 2015, 08:02

Parisul şi Nisa au fost invadate la sfârşitul săptămânii trecute de o mare de chinezi, aflaţi în vacanţă. Circa 6.400 de angajaţi ai unei companii chineze au primit cadou o excursie în Franţa. Prima destinaţie a fost Parisul, unde au avut nevoie de 4.760 de camere, în 140 de hoteluri, potrivit Euronews.

Citeşte şi Patronul ţinut ostatic de şase zile în China, de angajaţii săi, a fost eliberat

Compania le-a organizat tururi private la Turnul Eiffel şi Luvru, urmate de o rundă de cumpărături. Chinezii au cheltuit în numai câteva ore circa 13 milioane de euro, în general pe produse de lux. Apoi au plecat pe Coasta de Azur, la Nisa.

Am ales Nisa pentru că este cel mai frumos oraş din lume. Iar pentru chinezi este incredibil să fie între munţi şi mare. De aceea i-am invitat pe cei mai buni angajaţi ai noştri în această excursie„, a declarat Li Jinyuan, fondatorul TIENS.

Citeşte şi În ziua nunţii s-a machiat ca o babă pentru a vedea dacă iubitul va fi cu ea pe viaţă. Reacţia lui… FOTO

În semn de mulţumire, angajaţii au creat un lanţ uman impresionant. Ei au scris astfel „Visul Tiens este Nisa, pe Coasta de Azur”. Angajaţii au intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă frază scrisă de oameni cu corpurile lor.