Un paznic al unei săli de păcănele a reclamat un jaf fictiv după ce a pierdut încasările la aparate

Un paznic din Dâmbovița a jucat banii firmei la păcănele și apoi a sunat la 112 și a spus că a fost jefuit. Până să ajungă polițiștii, bărbatul și-a rupt hainele pentru a fi mai credibil.

13 oct. 2023, 12:14
Un paznic al unei săli de păcănele a reclamat un jaf fictiv după ce a pierdut încasările la aparate

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 21:09, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, paznic la o sală de jocuri din Găești, cu privire la faptul că două persoane l-ar fi dat jos din autoturism, l-ar fi agresat fizic și l-ar fi deposedat de bani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de la investigații criminale, alături de un tehnician criminalist și câinele de urmă, pentru efectuarea de cercetări, potrivit Gazetadambovitei.

Persoana vătămată ar fi susținut că, în timp ce s-ar fi aflat la locul de muncă, într-un autoturism oprit pe strada Ac. Șerban Cioculescu, ar fi fost agresat fizic de două persoane necunoscute care ar fi avut fețele acoperite și care i-ar fi sustras 4.000 de lei.

Citește și: Metoda „Restaurantul”. Cum rămân turiștii fără bani în timp ce iau masa

Din investigațiile efectuate, a rezultat că bărbatul, agent de pază la o societate comercială din Găești, în timpul programului de lucru, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi pierdut aproximativ 5.000 de lei, sumă care ar fi reprezentant încasările societății comerciale.

Ulterior, pentru a justifica lipsa banilor, acesta s-ar fi deplasat într-o zona nesupravegheată video, și-ar fi rupt hainele și a sesizat că a fost victima unei infracțiuni.

Ținând cont de acțiunile bărbatului, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, sub coordonare unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Citește și: Ce salariu are un gunoier. Într-un oraș există și listă de așteptare pentru un astfel de post