Un pediatru i-a provocat hemoragie internă unui copil pentru a-l „exorciza”

Un pediatru rus din regiunea Sverdlovsk riscă închisoarea pentru rănirea unui copil pe care îl credea posedat de demoni.

RomaniaTV.net
23 mart. 2012, 09:08
Un pediatru i-a provocat hemoragie internă unui copil pentru a-l „exorciza”

Ivan Yeriomin, un doctor în vârstă de 26 de ani, a răspuns unui apel la domiciliu în oraşul Beriozovski, în munţii Urali, pentru a-l examina pe un copil în vârstă de trei ani, al căui nume nu a fost făcut public.

În timp ce examina copilul, Yeriomin a încercat să îi bage mâna pe gât, provocându-i copilului o hemoragie. Copilul a leşinat în timpul „exorcizării” forţate, potrivit Ria Novosti. 

Când tatăl copilului l-a oprit pe doctor şi a chemat poliţia, pediatrul a declarat  că încerca să exorcizeze demonii din copil. Medicul a mai declarat că a fost trimis pe pământ de puteri supranaturale pentru a preveni Apocalipsa.

Incidentul a avut loc pe 1 martie dar dosarul a fost deschis abia săptămâna aceasta. Pediatrul este acuzat de vătămare corporală şi riscă o amendă de 1,350 de dolari sau închisoare trei luni. 

Copilul a fost spitalizat cu răni serioase şi traume psihice. Yeriomin a fost dus la un spital psihiatric pentru că ar fi superit de o „cădere nervoasă”.