Un pedofil periculos a fost eliberat din motive incredibile

Pedofilul din Reşiţa care a nenorocit fetiţe de 13 şi 14 ani a fost eliberat din puşcărie pe motive incredibile. După ce s-a plâns că e bolnav cronic şi trebuie să aibă grijă de mama sa bătrână, instanţa a hotărât că s-a reabilitat.

RomaniaTV.net
03 nov. 2016, 06:53
Un pedofil periculos a fost eliberat din motive incredibile

Daniel Ungur, cunoscut în Reşiţa drept Dan Grasu a supus la perversiuni sexuale două fete de 13, respectiv 14 ani, iar pe o altă fată în vârstă de 16 ani a răpit-o chiar dintr-o cofetărie. Acesta a sechestrat-o pe adolescentă timp de două zile şi a violat-o. Pentru a scăpa de individ, adolescenta a vrut chiar să sară de la geam.

Bărbatul a fost eliberat mai devreme cu aproape doi ani pentru că judecătorii au considerat că acesta nu mai reprezintă nici un pericol. 

Aflat din nou în liberatate, bărbatul a început să violeze din nou fete tinere. De data aceasta, numărul victimelor a fost mult mai mare. A primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare, însă, nici pe aceasta nu a executat-o în totalitate pentru că magistraţii au hotărât să îl elibereze condiţionat după ce s-a plâns că este bolnav cronic şi trebuie să aibă grijă de mama sa foarte bătrână.

Bărbatul se află deja în libertate de o lună.

Citeşte şi DJ-ul care a făcut sex cu fetiţe de 11 şi 13 ani. „Ele insistau să întreţinem relaţii intime. Eu sunt victima….”