Un pensionar pedofil, arestat de poliţişti. Iată cum agăţa bărbatul minore pe Internet

Un pensionar pedofil a fost prins de poliţişti după ce s-a dat drept o adolescentă pe Facebook şi a convins mai multe fetiţe să-i pozeze în ipostaze sexuale. Bărbatul, din Braşov, a fost arestat preventiv, iar în calculatorul lui, procurorii au descoperit mai multe filme cu adevărate orgii cu copii, informează România TV.

17 aug. 2016, 08:42
Un pensionar pedofil, arestat de poliţişti. Iată cum agăţa bărbatul minore pe Internet

Bărbatul în vârstă de 64 de ani opera în felul următor: îşi deschidea contul de Facebook, iar la profil avea o poză cu o minoră de 14 ani. Reuşea astfel să intre în graţiile altor minore pentru a se da drept prietenă şi pentru a vorbi ca de la adolescent la adolescent.

Totul a fost descoperit atunci când a abordat pe Facebook o minoră de 8 ani şi a început să vorbească cu aceasta amical. Imediat după ce a reuşit să o convingă pe aceasta să aibă încredere în el, a început să poarte cu ea discuţii obscene şi a început să îi trimită poze şi filmuleţe cu conotaţii sexuale. La rândul lui, i-a cerut fetiţei să facă şi ea filmuleţe de acest gen, iar fetiţa s-a lăsat convinsă, crezând că discută cu o fată de 14 ani.

Mama fetiţei de 8 ani a descoperit aceste conversaţii şi a mers cu micuţa la psiholog. Psihologul a fost cel care a sfătuit-o pe mamă să meargă de urgenţă la procurorii DIICOT pentru a demara o anchetă.

În urma percheziţiilor, în laptopul bărbatului au fost găsite sute de filmuleţe şi poze atât cu minore, cat şi cu majore care se înregistrau făcând anumite gesturi obscene. A fost deschisă o anchetă în acest caz, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi Trei tineri din Galaţi, arestaţi pentru că au forţat fete minore să se prostitueze