Un pensionar revoltat a plătit o amendă de 400 lei în monede VIDEO

Un pensionar din Dolj a încercat să dea o lecţie autorităţilor. După ce a fost sancţionat pentru o faptă pe care, spune el, nu ar fi comis-o, în semn de protest, omul a plătit amenda de 400 de lei în monede. Bărbatul este acuzat că l-ar fi jignit pe primar, informează România TV.

22 feb. 2017, 19:12
Un pensionar revoltat a plătit o amendă de 400 lei în monede VIDEO

Un pensionar din comuna Ostroveni s-a pomenit cu două amenzi de la poliţie, ambele pentru injurii. I-ar fi jignit pe fostul edil şi pe o nepoată a lui.

Bărbatul jură că este nevinovat aşa că a vrut să dea o lecţie celor care l-au amendat pe nedrept. La rândul său, fostul edil susţine că nu îşi aminteşte să fi avut incident cu pensionarul şi nici nu a depus vreodată o astfel de plângere.

„Nu, nu-mi amintesc (să-mi fi adus injurii n.r.). Dacă am dat-o eu (amenda n.r.), ştiam, dar nu am dat-o eu”, a declarat fostul primar al comunei Ostroveni.

De cealaltă parte, poliţiştii susţin că au fost făcute două plângeri pe numele pensionarului, însă acesta a refuzat să meargă la audieri pentru a da explicaţii.

„Pentru că bărbatul nu s-a prezentat solicitărilor poliţiei, i-au fost aplicate sancţiunile în lipsă”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Pensionarul spune că va apela şi la alte forme de protest pentru a i se face dreptate.

Citeşte şi Protest inedit la Mediaş. Un bărbat a plătit o amendă cu peste 2.600 de monede VIDEO