Un PESCAR a ratat intrarea în Cartea Recordurilor după ce a REFUZAT să omoare un PEŞTE URIAŞ FOTO

Un pescar din Scoţia a ratat intrarea în Cartea Recordurilor după ce a refuzat să omoare gigantica pisică de mare pe care a prins-o după ce s-a luptat timp de 90 de minute cu animalul.

22 apr. 2013, 07:23
Un PESCAR a ratat intrarea în Cartea Recordurilor după ce a REFUZAT să omoare un PEŞTE URIAŞ FOTO

David Griffiths, un pescar din Scoţia, a reuşit să captureze o pisică de mare care cântărea peste 105 kilograme şi avea o lungime de 2.2 metri, dar a ratat intrarea în Cartea Recorduurilor, potrivit Mirror.

Citeşte şi CAPTURĂ RECORD la pescuit. Doi SOMNI URIAŞI, prinşi pe un lac de lângă Capitală VIDEO

Giganticul animal a fost pescuit la 150 de metri adâncime, în oraşul scoţian Oban. Bărbatul a avut nevoie de 90 de minute de luptă cu peştele şi a stabilit un nou record, care nu a fost acceptat deoarece pisica de mare nu era moartă. Cu toate acestea, David, pescarul în vârstă de 47 de ani, a refuzat să îl ucidă şi l-a eliberat după ce s-a fotografiat cu el.

Citeşte şi A rămas şocat. Ce a găsit un pescar în gura unui peşte VIDEO

„A fost un sentiment incredibil. A fost un peşte extrem de frumos şi căpitanul a spus că ar putea să fie un nou record britanic, dar trebuia să fie cântărit pe uscat. Nu am vrut să omor un peşte pentru o foaie de hîrtie”, a declarat el pentru publicaţia britanică.

Citeşte şi Momentul incredibil în care o balenă răstoarnă o barcă de pescuit FOTO