Un picior de om, descoperit pe acoperişul unui bloc din Zalău. Poliţiştii au început o anchetă VIDEO

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce pe acoperişul unui bloc din municipiul Zalău a fost găsit, marţi, un un picior de om, oamenii legii susţinând că acesta ar putea fi al unei femei care a murit în urma unui accident petrecut în septembrie 2011, când a fost lovită de o maşină.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 10:22
Un picior de om, descoperit pe acoperişul unui bloc din Zalău. Poliţiştii au început o anchetă VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că un picior aproape mumificat a fost găsit pe acoperişul unui bloc din Zalău, fiind declanşată o anchetă în acest caz.

„Un picior uman aproape mumificat a fost găsit astăzi (marţi – n.r.) pe acoperişul unui bloc din Zalău, de către un locatar care urcase pe acoperiş din cauză că avea probleme cu izolaţia. Cetăţeanul a anunţat cazul la 112, iar IPJ Sălaj a început cercetări pentru stabilirea provenienţei piciorului şi a modului în care a ajuns pe acoperişul respectiv. Piciorul este tăiat sub genunchi. Pentru mai multe date, a fost dus la Institutul de Medicină Legală, de unde aşteptăm concluziile medicilor legişti”, a spus Dumuţa.

Potrivit sursei citate, există probabilitatea ca piciorul să fie al unei femei care a fost accidentată mortal, în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2011, în Zalău, în timp ce traversa un bulevard prin apropierea unei treceri de pietoni.

Impactul a fost atât de puternic încât femeia a murit pe loc, fiindu-i retezate ambele picioare, din care unul a fost găsit într-un tufiş dintr-un spaţiu verde, în timp ce al doilea picior nu a fost găsit.

Tânărul în vârstă de 21 de ani, din Zalău, care s-a aflat la volanul autorismului, a fost judecat în libertate pentru ucidere din culpă.

În luna martie a acestui an, Judecătoria Zalău l-a condamnat pe tânăr la doi ani de închisoare cu suspendare.