Un pilot de avion a refuzat să decoleze pentru că i se terminase tura, enervându-i pe pasageri

Un pilot pakistanez a abandonat o călătorie după ce a fost nevoit să aterizeze de urgență din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, iar între timp tura sa s-a terminat.

20 ian. 2022, 10:57
Un pilot de avion a refuzat să decoleze pentru că i se terminase tura, enervându-i pe pasageri

Refuzul pilotului de a mai continua călătoria spre Pakistan a dus la proteste din partea pasagerilor. Compania aeriană i-a cazat, atât pe pilot şi echipajul de zbor, cât şi de pasageri, la un hotel, până îşi vor putea relua călătoria.

Un pilot din Pakistan a refuzat să termine o călătorie, după ce, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost nevoit să aterizeze de urgență. Între timp, tura pilotului s-a terminat, motiv care l-a determinat pe acesta să refuze finalizarea călătoriei.

Avionul pe care îl pilota bărbatul trebuia să decoleze duminică din capitala Arabiei Saudite, Riyadh și să aterizeze în Islamabad, capitala Pakistanului. Din pricina vremii, pilotul a aterizat de urgență și a refuzat să continue călătoria, deoarece programul său de lucru se terminase.

Întoarcerea bruscă a evenimentelor a dus la un scurt haos, după ce pasagerii agitați au refuzat să coboare din avion și au început să protesteze.

Citeşte şi: Ferrari Enzo, făcut zob într-un accident în Olanda. Un mecanic a distrus modelul de peste 3 milioane de euro

În scurt timp, pasagerii au fost invitați să rămână la hotel, cu promisiunea că vor ajunge după ora 23.00 la Islamabad.

„Un pilot trebuie să se odihnească, deoarece este necesar pentru siguranța zborului. Toți pasagerii vor ajunge la ora 23.00 pe aeroportul din Islamabad, până atunci au fost făcute toate aranjamentele în hoteluri.”, a declarat un purtător de cuvânt al Pakistan Internationl Airlines (PIA), citat de Aleph News.

PIA a declarat că va opera 35 de zboruri pentru Arabia Saudită în fiecare săptămână, după ce Arabia de Sud a ridicat restricțiile de călătorie pentru zborurile din Pakistan și din alte națiuni din cauza pandemiei Covid.

Citeşte şi: Prețurile din Marea Britanie, cele mai mari din ultimii 30 de ani. Angajaţii se confruntă cu o scădere reală a salariilor