Un pilot se căsătoreşte cu sora lui vitregă. Au ascuns relaţia 11 ani: „Am îngenuncheat în faţa ei”

Pilotul Miguel Oliveira (25 de ani) se bucură de un real succes pe toate planurile, săptămâna trecută a obţinut prima sa victorie în MotoGP, în Marele Premiu al landului Steiermark (Styria), pe circuitul de la Spielberg, astfel a devenit astfel primul motociclist din Portugalia care câștigă o cursă la acest nivel.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 05:52
Un pilot se căsătoreşte cu sora lui vitregă. Au ascuns relaţia 11 ani: „Am îngenuncheat în faţa ei”

Însă, sportivul trăieşte „periculos” şi în viaţa personală, trăieşte o poveste de dragoste cu sora lui vitregă, Andreia, relaţie pe care a şi făcut-o publică.

În 2003, părinții portughezului au divorțat, iar Miguel a rămas să locuiască alături de tatăl său. După un timp, acesta din urmă a intrat într-o relație cu o femeie care avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Așa a cunoscut-o Miguel Oliveira pe iubita lui. Ei au ascuns însă multă vreme ceea ce simțeau unul pentru altul, abia în anul 2017 au anunțat familia că trăiesc o poveste de dragoste.

Miguel şi-a cerut sora vitregă în căsătorie

După doi ani, în 2019, odată ce Miguel Oliveira a devenit tot mai cunoscut în motociclism, la echipa KTM, ineditul cuplu a făcut publică relația. 

Astăzi, într-un moment foarte important în viețile noastre, am îngenuncheat în fața ei. Da, a fost o modalitate antică să o cer, iar ea a spus că da”, scria pilotul în urmă cu un an, pe Instagram.

Andreia este medic stomatolog, în timp ce Miguel crește de la cursă la cursă în MotoGP.

Tatăl său, cel care l-a crescut pe motociclistul portughez, a salutat faptul că cei doi au dezvăluit adevărul. ”Mă bucur că fiul meu se căsătorește cu femeia vieții lui”, a spus părintele lui Miguel Oliveira.

Publicată de Miguel Oliveira pe Joi, 25 iulie 2019