Un piteştean a murit după ce zidul unei case a căzut peste el

Un bărbat de 36 de ani din Piteşti a murit, joi seară, după ce zidul unei case aflate în construcţie, din satul Rădeşti, comuna Stâlpeni, a căzut peste el în momentul în care acesta lucra la imobil.

RomaniaTV.net
03 aug. 2012, 08:44
Un piteştean a murit după ce zidul unei case a căzut peste el

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la faţa locului s-a deplasat un echipaj care a început operaţiunea de scoatere a bărbatului de sub dărâmături, aproximativ trei metri cubi de cărămidă.

„Bărbatul a fost scos de sub dărâmături după aproximativ 40 de minute de intervenţie a pompierilor militari, dar, din păcate, echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş a constatat decesul acestuia, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de o echipă a Serviciului Medico-Legal Argeş şi transportat la morga din Piteşti, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, plt. adj. Sorina Slăvoiu.

Primele date ale anchetei arată că bărbatul, P. Aurel, de 36 de ani, din Piteşti, lucra ca zilier la subzidirea unei case a unui localnic, o operaţiune care presupune săparea pe lângă fundaţie şi adăugare de fier beton, pentru consolidarea imobilului, iar la un moment dat zidul s-a prăbuşit peste el şi poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.