Polițistul care a dirijat traficul înconjurat de roiuri de albine. „A plecat „un pic înțepat””

Un polițist pe nume Daniel a dirijat circulația, timp de cinci ore, înconjurat de roiuri de albine, motiv pentru care agentul a trebuit să-și facă meseria purtând o mască apicolă.

01 iul. 2021, 14:26
Polițistul care a dirijat traficul înconjurat de roiuri de albine. „A plecat „un pic înțepat””

Un polițist, pe nume Daniel, a fost nevoit să dirijeze circulația, în timp ce roiuri de albine îi dădeau târcoale după ce un camion plini cu stupi s-a răstunat în mijlocul străzii. Imediat după ce a avut loc incidentul, Daniel a stat timp de cinci ore pe carosabil, să fluidizeze traficul, nu înainte de a-și pune o mască apicolă de prtecție întrucât albinuțele lucrătoare deveniseră extrem de agitate.

Întreaga întâmplare a fost relatată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

„Nu este noul tip de cagulă, dar întotdeauna trebuie să te adaptezi la situație și să improvizezi cu ce găsești la fața locului. 5 ore a dirijat Daniel circulația în zona în care un camion plin de stupi s-a răsturnat din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum. 5 ore în care s-a asigurat că traficul nu se blochează, iar remorca răsturnată pe carosabil va fi repusă pe roți. Din fericire, cei aflați la fața locului sunt teferi, inclusiv albinuțele. Daniel, după o noapte grea, a plecat „un pic înțepat” spre casă, dar asta din cauza albinuțelor. Îi dorim odihnă plăcută, după o noapte plină de zumzet! ”, a postat instituția pe pagina de Facebook.

Un polițist din Sibiu aduce zâmbete copiilor. Imaginile devenite virale

„Polițistul magician”

este denumirea pe care și-a dobândit-o Viorel Teacă, un om al legii din Sibiu, care a devenit extrem de popular pentru abilitățile sale de a distra copiii din localitate. Gesturile sale față de copii, dar și maniera profesionistă și „atipică” în care își face meseria, l-au făcut să devină apreciat de toți.

Chiar dacă unii agenți de Poliție s-au făcut remarcați pentru abuzurile în serviciu, Viorel Teacă s-a făcut cunoscut pentru faptul că pune zâmbete pe fețele celor mici și pentru profesionalismul său.

Recent, „Polițistul magician” s-a oprit în dreptul unui grup de copii de gimnaziu și a început să-i distreze în stilul său caracteristic. Ofițerul plin de răbdare, blândețe și bunătate i-a surprins pe micuți prin sunetele pe care le-a pus la sirena mașinii sale. Polițistul i-a implicat și pe copii în acest joc al sunetelor și i-a întrebat pe fiecare dintre copii pe ce buton să apese.