Un poliţist a împuşcat mortal un bărbat

Un agent de poliţie s-a prezentat, miercuri seară, la sediul Poliţiei oraşului Petrila, judeţul Hunedoara, pentru a anunţa că, din greşeală, a împuşcat un bărbat. Poliţistul fusese chemat de fiul victimei să alunge un mistreţ care intrase în gospodărie.

29 nov. 2017, 20:49
Un poliţist a împuşcat mortal un bărbat

Miercuri seară, la sediul Poliţiei din Petrila s-a prezentat un agent de poliţie, de 43 de ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 17.45, a fost solicitat de un prieten din oraşul Petrila să alunge un mistreţ care pătrunsese în gospodăria sa, într-o zonă izolată din oraşul Petrila.

„Bărbatul a mai relatat faptul că, manipulând necorespunzător arma de vânătoare pe care o deţinea legal, a împuşcat mortal un bărbat de 66 de ani, din Petrila, tatăl persoanei care l-a solicitat să alunge mistreţul”, se arată în comunicat.

În urma sesizării, la faţa loculului s-a deplasat o echipa coordonată de procuror criminalist din cardul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, care face cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.