Un poliţist a sărit pe șinele de metrou ca să salveze un bărbat, care a căzut în urma unui leşin VIDEO

Un poliţist din New York a sărit pe șinele de metrou ca să salveze un bărbat, care a căzut în urma unui leşin. Totul s-a întâmplat cu doar câteva clipe înainte de sosirea în stație a unui metrou, potrivit BBC.

20 aug. 2021, 10:24
Un poliţist a sărit pe șinele de metrou ca să salveze un bărbat, care a căzut în urma unui leşin VIDEO
Un poliţist a sărit pe șinele de metrou ca să salveze un bărbat

Un poliţist a sărit pe șinele de metrou ca să salveze un bărbat. Acesta din urmă aștepta metroul într-o stație din Bronx când și-a pierdut cunoștința și a căzut de pe peron, direct pe șine.

Imediat după incident și fără să stea prea mult pe gânduri, un polițist al forțelor NYPD aflat și el pe peron a intervenit, sărind pe șinele de metrou și încercând să îl scoată pe bărbat cât mai repede, înainte de sosirea trenului în stație.

Cu ajutorul venit din partea unui tânăr, bărbatul căzut inconștient a fost salvat în ultima clip. Călătorii l-au ajutat, la rândul lor, pe polițist să se urce înapoi pe peron, deznodământul fericit fiind aplaudat de cei aflați în stație.

Citeşte şi: Fiica preşedintelui afgan este o americancă autentică. Trăiește într-un cartier de lux din New York și este regizoare

Un poliţist a sărit pe șinele de metrou

NYPD a postat pe pagina de Twitter imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, subliniind că polițistul nu a ezitat nici un moment să-l ajute pe bărbat. ”Polițiștii din NYPD îi ajută pe newyorkezi cu orice preț!”, au scris reprezentanții instituției, potrivit Digi 24.

Soluţiile românului care a revoluţionat traficul în New York

Michael Horodniceanu este românul care a condus tot ce a ținut de transport în New York și a coordonat proiecte majore în valoare de zeci de miliarde de euro pentru metroul celui mai mare oraș american. Acum, el va lucra împreună Nicuşor Dan pentru a îmbunătăți traficul din Bucureşti,  fără a cere vreun ban pentru acest lucru.

Românul Michael Horodniceanu este profesor la New York University Tandon School of Engineering, conducând Departamentul pentru Inginerie Civilă și Urbană. Acesta va lucra împreună cu Nicuşor Dan pentru a rezolva problema traficului din Capitală.

Trebuie început prin reorganizarea regiei transportului din București. Anumite lucruri se pot face cu o investiție minimală, mai mult de timp și de organizare decât financiară. Cred că ăsta este primul pas care trebuie făcut pentru a îmbunătăți transportul din București.

Parcarea este lucru care trebuie schimbat pentru a acorda prioritate mișcării. Se pot face schimbări care nu vor necesita la început investiții, care trebuie făcute mai mult în timp, ci schimbări de organizare”, a spus Horodniceanu la Digi24.