Un poliţist, lovit de un Ferrari în timp ce dirija traficul. Şoferul a fost oprit cu focuri de armă

Un polițist din Caraș-Severin a fost lovit de un Ferrari în timp ce dirija traficul. Omul legii a fost transportat la spital în vederea examinării și acordării asistenței medicale, iar şoferul a fost oprit cu focuri de armă.

12 aug. 2021, 20:35

Un poliţist, lovit de un Ferrari în timp ce dirija traficul. Joi după-amiază, Inspectorul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un polițist din cadrul Poliției Orașului Bocșa care dirija traficul rutier pe raza de competență a fost acroșat de un autoturism care a refuzat să se conformeze solicitărilor polițiștilor.

Din verificările efectuate s-a stabilit că polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, conducătorul auto ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroșat pe agentul de poliție care se afla lângă mașină, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul și să prezinte documentele pentru control.

În continuare, un alt coleg aflat în dispozitivul de menținere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliție.

Citeşte şi: Şofer nervos, scandal cu Poliția în parcarea unui supermarket. A rupt amenda scrisă de poliţişti pentru transport ilegal de persoane

Un poliţist, lovit de un Ferrari în timp ce dirija traficul

Polițistul a fost transportat la spital în vederea examinării și acordării asistenței medicale.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 42 de ani din Reșița, fiind condus la sediul poliției, pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerii măsurilor legale. Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, pentru a dispune desemnarea unui procuror care să coordoneze ancheta.

Șoferul este un bărbat de 42 de ani din Reșița. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale. Aparatul etilotest a arătat că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Polițistul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru îngrijiri medicale.

Eu consider că șoferul este nevinovat, îl voi apăra în continuare. Cred că situația putea fi gestionată și altfel. Nu poți să tragi cu pistolul în mijlocul orașului, când în preajmă sunt zeci de mașini. Va trebui să vedem cum s-a tras: s-a tras un foc în plan vertical sau s-a tras direct orizontal”, spune Cosmin Bolosin, avocatul care îl reprezintă pe șoferul mașinii de lux.