Un poliţist băut a accidentat trei persoane cu maşina de serviciu în Vaslui

Un poliţist din Vaslui a provocat un accident de circulaţie cu maşina de serviciu, după ce s-a urcat băut la volan. Trei persoane, printre care şi un copil, au fost rănite. Toţi răniţii au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
25 dec. 2011, 11:39
Un poliţist băut a accidentat trei persoane cu maşina de serviciu în Vaslui

În momentul producerii accidentului, politistul de 26 de ani se afla la volanul maşinii de serviciu pe un drum judeţean care face legătura între localităţile Bârlad şi Bogdăniţa. Din cauza condiţiilor meteo şi a vitezei neadaptate la condiţiile meteo, agentul a pierdut controlul volanului.

Maşina de poliţie s-a izbit în plin de o maşină parcată regulamentar. Din fericire în autoturimul lovit nu se afla nicio persoană în momentul producerii accidentului. Nu la fel de norocoşi au fost pasagerii din maşina poliţiei, ei ajungând la spital cu răni grave. Este vorba despre iubita poliţistului, o tânără de 22 de ani, copilul acestora de 3 ani şi un localnic în vârstă de 63 de ani.

Toate cele trei victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi fracturi. Poliţistul a fost testat şi avea o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.