Accident în Vaslui: Un poliţist beat a lovit o bătrână cu maşina de serviciu

Un poliţist dintr-o localitatea vasluiană a accidentat, joi, o bătrână care se angajase în traversarea străzii, informează România TV. Femeia a suferit o fractură de bazin, iar poliţistul s-a ales cu dosar penal.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 09:47
Accident în Vaslui: Un poliţist beat a lovit o bătrână cu maşina de serviciu

Accidentul s-a produs în localitatea Gârceni, judeţul Vaslui. Poliţistul de 39 de ani nu era de serviciu, însă nişte săteni l-au rugat să intervină în cazul unui furt de animale. Cu toate că băuse alcool, acesta s-a urcat la volan şi a plecat la eveniment.

La întoarcere de la locul faptei, poliţistul a accidentat o bătrână în vărstă de 82 de ani care voia să traverseze strada. Femeia a fost dusă la spital cu fractură de bazin. Din cauza complicaţiilor, aceasta a fost transportată la o clinică din Iaşi.

Poliţistul a fost supus etilotestului, iar rezultatul a fpst 1,11 mg de acool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal.

„Agentul de poliţie a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie. Victima a fost transportată şi ea la spitalul din Vaslui, unde a fost diagnostică cu fractură de bazin, medicii luând decizia de a o transfera la o unitate spitalicească din municipiul Iaşi”, a declarat, joi, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui Mihaela Straub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele agentului din localitatea Gârceni, acesta fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.