Un poliţist de 34 de ani din Braşov a murit după ce s-a infectat cu COVID. Ionuţ Hanganu era şeful Biroului de Investigaţii Criminale

Un polițist în vârstă de 34 de ani din cadrul IPJ Brașov a murit după ce a fost infectat cu COVID-19, potrivit presei locale.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 13:54
Un poliţist de 34 de ani din Braşov a murit după ce s-a infectat cu COVID. Ionuţ Hanganu era şeful Biroului de Investigaţii Criminale

Poliția Județeană Brașov a anunțat, joi, decesul lui Ionuț Hanganu, care era șeful Biroului de Investigații Criminale de la Poliția TF Brașov.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliţie Ionuţ HANGANU, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov„, se arată în informarea IPJ Braşov.

Deși nu suferea de vreo altă boală, starea de sănătate a polițistului s-a degradat rapid, a fost intubat, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Subcomisarul de poliție Ionuț Hanganu a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, fiind repartizat să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în domeniul investigațiilor criminale.

 Tânăr de 27 de ani, mort de coronavirus. E cea mai tânără victimă a ultimului raport