Un poliţist de la Secţia 10 din Capitală, arestat preventiv pentru mită

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 29 de zile a agentului şef principal de la Secţia 10 de Poliţie din Bucureşti acuzat că a luat mită 2.000 de lei de la administratorul unei firme.

RomaniaTV.net
25 feb. 2012, 13:37
Un poliţist de la Secţia 10 din Capitală, arestat preventiv pentru mită

Marin Gheţu, agent şef principal la Secţia 10 Poliţie din Bucureşti, a fost reţinut vineri, de procurorii Parchetului Capitalei, care îl acuză de luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.

Procurorii au propus instanţei arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Marin Gheţu, cererea fiind admisă, sâmbătă, de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Anchetatorii au stabilit că poliţistul s-ar fi întâlnit în repetate rânduri cu denunţătoarea, administrator al unui local, căreia i-a cerut bani pentru a nu o amenda pentru încălcarea normelor referitoare la efectuarea unor renovări la imobilul în care funcţiona localul. Totodată, poliţistul i-ar fi promis femeii că va interveni pe lângă funcţionari de la Primăria Capitalei pentru obţinerea avizelor necesare de construcţie.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti.